Legfrissebb híreink

Nagyon könnyen meghűlhetünk ebben az esőzéssel, havazással, széllel tarkított időjárásban. Legjobb védekezés a megelőzés - ezért érdemes most bevetni minden praktikánkat, hogy elkerüljük a komolyabb betegséget. Azonban ha mégis bekövetkezne a baj a citrom gyulladáscsökkentő, immunerősítő hatása segítségünkre lehet, az influenza, torok- és...

A banán nem csak kiváló táplálék, de szerepet játszik a gyomorfekély gyógyításában, a reflux, a vérszegénység kezelésében, immunrendszer erősítésében, a csontképződésben, a vérnyomás csökkentésben, az idegrendszer megfelelő működésben.

A zsírmáj nagyon sok embert érint, habár sokan nem is tudnak a betegségükről. A zsírmáj kezelésének elhanyagolása a máj állapotának súlyosbodásához vezet, amely hepatitisz, cirrózis, májrák kialakulásához vezethet. A zsírmáj kezelésében a kávénak, mint gyógynövénynek, jelentős szerepe lehet.

A heti cikkem írásánál azért esett a választásom a komlóra, mivel nagyon sok ember panaszkodik mostanában, a mindennapi nehézségei miatt kialakuló alvásproblémákról.

Szeptember derekán járunk és sétáink közben egyre gyakrabban találunk a földön érett vadgesztenyét. A vadgesztenye nem csak gyógyhatása miatt kiváló, de minden gyermek kedvenc játéka.

Afrikában, a hagyományos gyógyászatban elsősorban fájdalomcsillapító és lázcsillapító hatása miatt használják az ördögcsáklyát. Használják még malária esetén, emésztési zavarok kezelésére, ízületi gyulladás, hátfájdalom panaszainak csökkentésére, de mint étvágyjavító is kiváló.

Sok férfi rémálma a prosztata megnagyobbodása miatti tünetek kialakulása. Gyakori és hirtelen vizelései inger, amely nehezített vizeletindítással, vékony, akadozó vizeletsugárral, vizeletcsepegéssel jár, ami miatt sokszor éjszaka is fel kell kelni.

Készítsd el weboldaladat ingyen!