Bacsikné Szigeti Gabriella vagyok, a Szent István Egyetemen tanultam és kaptam Okleveles Gyógynövényalkalmazási szakember diplomát. Államilag elismert Fitoterapeuta, és Természetgyógyász oklevelekkel is rendelkezem. 

Már rég óta foglalkozom gyógyítással, gyógynövényekkel,  kutatásokkal, hogy a gyógynövényekben rejlő hatóanyagok miként tehetik egészségesebbé, komfortosabbá életünket. Milyen módon óvhatjuk meg egészségünket, vagy nyerhetjük vissza egészségünket, a természet erejével. A hagyomány tisztelete és a klinikai kutatások számos esetben bebizonyították, hogy a gyógynövényekkel érdemes és kell foglalkozni, mind kór megelőzés, mind betegség kezelés, valamint terápia kiegészítéseként. Nem kell túlzásokba esni, de egy kis odafigyeléssel, tudással, az életünk minőségi javulását érhetjük el.

Külföldön és Magyarországon elismert gyógynövényalkalmazási szakemberként, én azt a vonalat képviselem, hogy az őseink tudását nem szabad veszni hagyni, alkalmazni, tanítani kell, hogy a ma emberei, és a jövő generációi is megtalálják a szelíd gyógymódokban a számukra megfelelőt. 

 

WEBÁRUHÁZ - WEBSHOP

"olcsóbb mint a gyógyszertár"

Készítsd el weboldaladat ingyen!